Професионален Стилизатор / Вакса за Оформяне и Плетене на Коса - PROFESSIONAL HAIR WAX HOLD HAIR , Вакса за Коса, Вакса за Мъже, Вакса за Жени, Вакса за Прибиране на Стърчащи Краища, Вакса със Силна Фиксация, Стилизатор за Коса, Качествена Вакса


7.00 лв.
  • Бранд: ELESSA
  • Наличност: в наличност
  • Продуктов код: HOLD HAIR

Описание на продукта

Професионален стилизиращ продукт за изграждане на пластична форма на личната Ви коса и запечатване на плитки с канекалон/прежда или друг естетичен удължител.Стилизатора няма оцветяващ ефект.Лесно приложим е за нанасяне и разресване позволява на косата Ви да е достатъчно гъвкава за да подчертаете стила Ви придавайки подхранен блясък в основата на косъма.Матира косата на необходимите и зони и акцентира на крайните косъмчета за една завършена визия.Покрива косата Ви по естествен и дискретен начин. Придава небрежен или строго елегантен стил, без да утежнява косата. Притежава пафюмен и деликатен аромат.Отмива се лесно, само с шампоан. Не цапа дрехите или възглавниците, не оставя петна по кожата.

Начин на употреба:
* Сложете малко количество от ваксата в дланите си и нанесете равномерно върху косата.
* Ако сплитате плитки нанесете от продукта в основата на корена на личната Ви коса до необходимото количество за получаване на основа за надграждане и плетене.

* Нов Продукт - HOLD HAIR
* Продукта е безопасен при предпоставка на алергични реакции
* Съдържание 100гр
* За всички типове коса
* Продукта може да се използва за професионална употреба както и при домашни условия.

Вижте също:

Следвай ни:

Elessa във Facebook
Elessa в Instagram