Професионален Стилизатор / Вакса за Оформяне и Плетене на Коса - PROFESSIONAL HAIR WAX HOLD HAIR , Вакса за Коса, Вакса за Мъже, Вакса за Жени, Вакса за Прибиране на Стърчащи Краища, Вакса със Силна Фиксация, Стилизатор за Коса, Качествена Вакса


7.00 лв.

300.00 лв. до
Безплатна
Доставка
  • Бранд: ELESSA
  • Наличност: в наличност
  • Продуктов код: HOLD HAIR

Описание на продукта

Професионален стилизиращ продукт за изграждане на пластична форма на личната Ви коса и запечатване на плитки с канекалон/прежда или друг естетичен удължител.Стилизатора няма оцветяващ ефект.Лесно приложим е за нанасяне и разресване позволява на косата Ви да е достатъчно гъвкава за да подчертаете стила Ви придавайки подхранен блясък в основата на косъма.Матира косата на необходимите и зони и акцентира на крайните косъмчета за една завършена визия.Покрива косата Ви по естествен и дискретен начин. Придава небрежен или строго елегантен стил, без да утежнява косата. Притежава пафюмен и деликатен аромат.Отмива се лесно, само с шампоан. Не цапа дрехите или възглавниците, не оставя петна по кожата.

Начин на употреба:
* Сложете малко количество от ваксата в дланите си и нанесете равномерно върху косата.
* Ако сплитате плитки нанесете от продукта в основата на корена на личната Ви коса до необходимото количество за получаване на основа за надграждане и плетене.

* Нов Продукт - HOLD HAIR
* Продукта е безопасен при предпоставка на алергични реакции
* Съдържание 100гр
* За всички типове коса
* Продукта може да се използва за професионална употреба както и при домашни условия.

Вижте също:

Следвай ни:

Elessa във Facebook
Elessa в Instagram