Поръчка и Доставка

Метод за Поръчка:

За да поръчате от ELESSA, трябва първо да изберете желания Модел артикул, след което да натиснете бутона "Добави в кошницата".  Прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутона "Поръчай". След като го направите, трябва да натиснете двата последователни бутона "Следващ", да изберете начина на плащане, който е "Наложен платеж - плащане при доставка" и накрая да натиснете бутона "Потвърждавам поръчката".

Скъпи Клиенти,използваме партньор за куриерски услуги - "ЕКОНТ " чрез него нашите прекрасни продукти пристигат до Вас.Доставки се извършават до всички населени места на територията на страната.
Предимствата в избора на доставка са в удобството да получите поръчката си по избран от Вас метод

*Доставката на Всички Избрани/Поръчани модели се осъществява с Куриерска Фирма “ЕКОНТ”-Клиента е задължен да предостави координати за доставка и лични данни за осъществяване на покупката /*Име,Телефон,Координатен Адрес/Без пълна и неточна информация подадена към Нас и Нашият Екип поръчката няма да бъде обработена и осъществена!
*Всеки Избран/Поръчан Артикул изпращаме с Куриерска Опция “Преглед” преди заплащане.Категорично Не прилагаме Опция “Тест”и Опция "Избор" преди закупуване ,защото държим на хигиенни и чисти условия за предлагане на нашите продукти .

Цена и време за доставка:

Доставка до офис на ЕКОНТ: Приблизителна Цена на обслужващата Куриерска Фирма Доставчик е 6.00лв ( заплаща се от получателя -1-5 доставни дни ).
Празнични и почивни дни ( Събота / Неделя ) не се обслужват и доставят пратки ! 
При отказ, куриерската услуга за връщане е за сметка на клиента. 
При нелоялно и некоретно отношение спрямо направена поръчка от клиент,която не е потърсена в срок от 7 дни в куриер всяка следваща направена поръчка от същото лице трябва да бъде предварително заплатена с карта чрез сайта ни с цел гарантиране на платежоспособност за състоятелно изпълнение на сделката в противен случай поръчката ще бъде автоматично анулирана от системата ни.При непотърсена поръчка / аксесоари в срок от 7 работни дни в куриер клиента не може да има претенции към фирмата за получаване на пратка или възстановяване на сума по заплатен предварително продукт. 

Данни за поръчка:

Доставката на Всички Избрани/Поръчани модели се осъществява с Куриерска Фирма “ЕКОНТ”-Клиента е задължен да предостави координати за доставка и лични данни за осъществяване на покупката /*Име,Телефон,Координатен Адрес/Без пълна и неточна информация подадена към Нас и Нашият Екип поръчката няма да бъде обработена и осъществена!

Време за обработване на поръчката:

Всеки поръчан продукт се изпраща от 2-5 дни след направената заявка,ако даденият модел не е наличен в момента ще се свържем с Вас за уточнение на промяна.
Доставните Куриерски услуги и техния срок не се отнасят за обработката на нашите поръчките! Поръчки направени в почивен ден / празничен се обслужват в 
следващ първи работен ден.

При забавяне на пратката можете да се свържете с куриерската служба и с получения от нас номер на товарителница, да се осведомите къде е Вашата пратка.
Риска за погубване или увреждане на стоката се поема от Куриерската фирма обслужваща Вашата пратка, от момента на приемането и от техен представител от нашият Бутик.
При доставяне на повредена стока от куриерската фирма или несъответствие на стоката с придружения описа към нея, клиента трябва да сигнализира В МОМЕНТА НА ОТВАРЯНЕТО на пратката пред самия куриер.
В случай,че заплатите продукт с карта чрез сайта ни,обработваме поръчката с предимство. След като бъде изпратена пратката,ако не бъде потърсена в рамките на 7 дни в офиса или адреса до,който е посочена доставката от Ваше име пратката се връща обратно за наша сметка при което ние НЕ поемаме отговорност към възстановяване на вашата сума по сметката / нито се задължаваме да Ви изпратим отново поръчката, която не е била потърсена от Вас. Ако държите да я получите ще се наложи да заплатите всички предходни и настоящи разносни такси по нейното транспортиране предварително по банков път за да Ви бъде изпратена повторно в срок не по-късен от 7 дни.*вкл.почивни. Отказ на предплатени поръчки с карта в сайта ни се извършва само след установен *преглед  на артикулите в офиса на Еконт или адреса на получаване. В случай ,че не желаете да спазите условията на доставка в нашият сайт си запазваме правото да задържим поръчката и да не направим възстановяване на сумата свързана с  нея поради нелоялност и безотговорност спрямо клиента заявил доставката.

Допълнителни опции "ЕКОНТ":

*Всеки Избран/Поръчан Артикул изпращаме с Куриерска Опция “Преглед” до 15 мин преди заплащане.Категорично Не прилагаме Опция “Тест” преди закупуване ,защото държим на хигиенни и чисти условия за предлагане на нашите продукти.

Не се колебайте да ни пишете ако имате въпроси  - shop@elessa.bg

Форма за обратна връзка

Следвай ни:

Elessa във Facebook
Elessa в Instagram