Поръчка и Доставка

Метод за Поръчка:

За да поръчате от ELESSA, трябва първо да изберете желания Модел артикул, след което да натиснете бутона "Добави в кошницата".  Прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутона "Поръчай". След като го направите, трябва да натиснете двата последователни бутона "Следващ", да изберете начина на плащане, който е "Наложен платеж - плащане при доставка" и накрая да натиснете бутона "Потвърждавам поръчката".

Скъпи Клиенти,използваме партньор за куриерски услуги - "ЕКОНТ " чрез него нашите прекрасни продукти пристигат до Вас.Доставки се извършават до всички населени места на територията на страната.
Предимствата в избора на доставка са в удобството да получите поръчката си по избран от Вас метод

*Доставката на Всички Избрани/Поръчани модели се осъществява с Куриерска Фирма “ЕКОНТ”-Клиента е задължен да предостави координати за доставка и лични данни за осъществяване на покупката /*Име,Телефон,Координатен Адрес/Без пълна и неточна информация подадена към Нас и Нашият Екип поръчката няма да бъде обработена и осъществена!
*Всеки Избран/Поръчан Артикул изпращаме с Куриерска Опция “Преглед” преди заплащане.Категорично Не прилагаме Опция “Тест”и Опция "Избор" преди закупуване ,защото държим на хигиенни и чисти условия за предлагане на нашите продукти .

Цена и време за доставка:

Доставка до офис на ЕКОНТ: Приблизителна Цена на обслужващата Куриерска Фирма Доставчик е 6.00лв ( заплаща се от получателя -1-5 доставни дни ).
Празнични и почивни дни ( Събота / Неделя ) не се обслужват и доставят пратки ! 
При отказ, куриерската услуга за връщане е за сметка на клиента.

Данни за поръчка:

Доставката на Всички Избрани/Поръчани модели се осъществява с Куриерска Фирма “ЕКОНТ”-Клиента е задължен да предостави координати за доставка и лични данни за осъществяване на покупката /*Име,Телефон,Координатен Адрес/Без пълна и неточна информация подадена към Нас и Нашият Екип поръчката няма да бъде обработена и осъществена!

Време за обработване на поръчката:

Всеки поръчан продукт се изпраща от 2-5 дни след направената заявка,ако даденият модел не е наличен в момента ще се свържем с Вас за уточнение на промяна.
Доставните Куриерски услуги и техния срок не се отнасят за обработката на нашите поръчките! Поръчки направени в почивен ден / празничен се обслужват в 
следващ първи работен ден.

При забавяне на пратката можете да се свържете с куриерската служба и с получения от нас номер на товарителница, да се осведомите къде е Вашата пратка.
Риска за погубване или увреждане на стоката се поема от Куриерската фирма обслужваща Вашата пратка, от момента на приемането и от техен представител от нашият Бутик.
При доставяне на повредена стока от куриерската фирма или несъответствие на стоката с придружения описа към нея, клиента трябва да сигнализира В МОМЕНТА НА ОТВАРЯНЕТО на пратката пред самия куриер.

Допълнителни опции "ЕКОНТ":

*Всеки Избран/Поръчан Артикул изпращаме с Куриерска Опция “Преглед” до 15 мин преди заплащане.Категорично Не прилагаме Опция “Тест” преди закупуване ,защото държим на хигиенни и чисти условия за предлагане на нашите продукти.

Не се колебайте да ни пишете ако имате въпроси  - shop@elessa.bg

Форма за обратна връзка

Следвай ни:

Elessa във Facebook
Elessa в Instagram