Условия за връщане на закупена стока

Условия за връщане на закупена стока:

Надяваме се да се влюбите в покупката си  и знаем колко е важно
както за Вас така и за Нас Вашата усмивка и радост при доставката
на всеки Наш продукт.
Стремим се към пълно удовлетворение без компромиси към нашите клиенти.
Моля,Обърнете Внимание при заявка на поръчката си ,че поради деликатния вид и употреба на продукта свързан с личната индивидуална грижа на ползвателя и с цел предпазване на личното му здраве, НЕ можем да приемем връщане на продукти
по хигиенни причини . НЕ приемаме и размяна на вече закупен продукт. Тъй като продуктът попада в законовите изключения по ЧЛ.57 от ЗЗП !
Продукти и Аксесоари включващи се в указаните условия в сайта ни са:

 • * Дизайнерски  / Поръчкови Аксесоари *проектирано шити и обработени
 • * Перуки  - *Аксесоари които са в досег с личният скалп с цел предпазване от допирно предавани кожни заболявания
 • * Екстеншъни- Сенегалски Плитки, Расти, Плитки за Прикачване и т.н
 • *Тупета                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   * Тюрбани / Шапки / Бонета
 • * Опашки
 • * Бретони
 • * Кок
 • * Обеци
 • * Бельо
 • * Интимни Аксесоари
 • * Козметика -  Изкуствени Нокти

В частност на други изключения:

Потребителят/клиентът има право да върне закупената от него стока само ако е * изключение от описаните по горе в рамките на 14(четиринадесет) дни след получавaнето , като преди това задължително ни уведомите чрез e-mail или телефон и ни изпратите попълнен "Стандартен формуляр за упражняване право на отказ", който можете да свалите от тук

Процедура:

Моля, свържете се с нас на email: shop@elessa.bg
Имате право да върнете закупения от вас продукт само ако е * изключение от описаните по горе в срок от 14 работни дни, ако е неизползван и в оригиналната си опаковка!

Запазваме си правото да откажем възстановяването стойността на продукти, които са били (или изглеждат) употребявани, по които има повреди, липсват етикети или по някакъв друг начин НЕ са върнати в състоянието, в което са били изпратени.

Разходите по връщането на стоката са за сметка на клиента. Връщането се осъществява единствено чрез куриерска/пощенска услуга, позволяваща проследяване на пратката.

Молим Ви да не изпращате стоката с услуга "Наложен платеж". В такъв случай ще откажем получаването!

След като получим стоката и се уверим, че отговаря на условията за връщане, сумата (само на стоките) ще Ви бъде възстановена по банков път. Направените разходи по паричният превод и разходите по обратното изпращане на стоката са за сметка на клиента.

Форма за обратна връзка

Следвай ни:

Elessa във Facebook
Elessa в Instagram