Условия за връщане на закупена стока

Условия за връщане на закупена стока:

Потребителят/клиентът има право да върне закупената от него стока в рамките на 14(четиринадесет) дни след получавaнето , като преди това задължително ни уведомите чрез e-mail или телефон и ни изпратите попълнен "Стандартен формуляр за упражняване право на отказ", който можете да свалите от тук

От хигиенно съобразни причини връщането или замяната на продукти които са били поръчани в готов вариант за поставяне (зашити) не се извършва.( *перуки, екстеншъни, тупета,бретони и други аксесоари които са в досег с личният скалп на ползвателя )

Процедура:

Моля, свържете се с нас на телефонен номер GSM:0988232001 или email: elessa@abv.bg
Имате право да върнете закупения от вас продукт в срок от 14 работни дни, ако е неизползван и в оригиналната си опаковка!

Запазваме си правото да откажем възстановяването стойността на продукти, които са били (или изглеждат) употребявани, по които има повреди, липсват етикети или по някакъв друг начин НЕ са върнати в състоянието, в което са били изпратени.

От хигиенно съобразни причини връщането или замяната на продукти които са били поръчани в готов вариант за поставяне (зашити) не се извършва.( *перуки, екстеншъни, тупета и други аксесоари които са в досег с личният скалп на ползвателя )

Разходите по връщането на стоката са за сметка на клиента. Връщането се осъществява единствено чрез куриерска/пощенска услуга, позволяваща проследяване на пратката.

Молим Ви да не изпращате стоката с услуга "Наложен платеж". В такъв случай ще откажем получаването!

След като получим стоката и се уверим, че отговаря на условията за връщане, сумата (само на стоките) ще Ви бъде възстановена по банков път. Направените разходи по паричният превод и разходите по обратното изпращане на стоката са за сметка на клиента.

Форма за обратна връзка

Следвай ни:

Elessa във Facebook
Elessa в Instagram