Видео

Изумително Красива Дълга Луксозна Перука Кичурен Ефект - Шоколадово Кафяв / Светло Рус Микс, Ежедневна Перука, Висококачествена Перука, Перука с Регулация, Дамски Перуки Онлайн,Медицински Перуки за Жени, Ръчна Изработка Перуки, Перука След Химиотерапия

ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ


140.00 лв.
  • Бранд: ELESSA
  • Наличност: изчерпан
  • Продуктов код: 9327

Описание на продукта

Реалистичен модел перука за ежедневна или конкретна тематична изява. Модела е финна изработка от висококачествен продукт ефектен на външен вид и при допир оставя усещането за истинска коса.
Аксесоара притежава вътрешна дишаща материя която е предпоставка за чист, противоанти-алергичен скалп не предизвикващ алергия с личният Ви при носене и при многократна употреба. Перуката е конструктивно нашита и е изцяло съобразена с удобствата и качествата за да бъде поставяна и махана многократно лесно и удобно навсякъде където се намирате. Притежава комфортна зона за регулационно позициониране и пасва на всяка глава позволявайки да бъде стабилизирана индивидуално правейки Ви уверени,защото косите по нищо не подсказват,че не Ви принадлежат.
Модела е оформен в готова прическа,но търпи преобразяване спрямо личните убеждения на човека който я носи.Косъма е с отличителни качества чийто огромни предимства е устойчивостта и e създаден за да удовлетвори всеки индивидуален стил за да изразите себе си притежавайки короната на своята завършена нова безупречна визия!

Детайлно презентиране на модела:

Дължина :75см
Цвят : Кичурен Микс - Шоколадово Кафяв / Светло Рус
Косъм : Висококачествен синтетичен Азиатски косъм
Структура на косъма : Чуплива
Внос : Азиатска коса
Грамажна стойност : 290gr
Размер : Универсален
Регулиране : С регулиране
Консуматив : Модела се предлага без мрежа за прибиране на личната Ви коса под самата перука( може да бъде закупена допълнително )
Тип : Европейски
Вид : Унисекс
Устойчивост на Косъма : 100% плътен
Стилизация : Антистатик
Боядисване : С перманентна боя за синтетичен косъм
Топлинна устойчивост : Макс 150*градуса
Бранд : ELESSA

Вижте също:

Следвай ни:

Elessa във Facebook
Elessa в Instagram