Видео

Професионален Брокатен Гел за Коса и Тяло в Цвят - Изумрудено Зелен, Едри Частици Брокат, Брокат за Прическа, Блестящ Гел, Брокатен Грим, Грим с Брокат, Зелен Брокат, Брокат за Тяло, Цветен Грим, Грим Холограма, Блестяща Визия

ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ


12.00 лв.
  • Бранд: ELESSA
  • Наличност: изчерпан
  • Продуктов код: glit04

За съжаление този продукт вече е изчерпан. Очакваме зареждане.

Описание на продукта

Искате да сте звездата на вечерта и да блестите? Или искате да добавете още малко блясък в косите или по лицето и тялото, но сте в движение? Тогава на помощ идва броката в удобно и компактно шишенце с холограмни частици. Изсъхва буквално за секунди и остава за дълго време върху косата, тялото или лицето.
Този гел е комбинация от фиксиращ гел за брокат и брокат с холограмни частици в красиви, свежи и модерни нюанси. Малката и компактна форма на шишенцето се събира във всяка чанта, така, че може да я носите със себе си където пожелаете навсякъде и по всяко време. С този брокатен гел може да си направите перфектния парти или карнавален грим, с който да засияете. Гелът изсъхва за секунди и е силно фиксиращ, така, че ще останете с него дълго време. Подходящ е за гримиране на цялото лице, тяло и коса.
Брокатен гел, подходящ за лице, тяло и коса за бляскава и отличителна визия. Той е в гелообразна форма и е супер лесен за нанасяне. Разнообразете грима си с нещо малко по-различно от до сега използваните продукти.
Подходящ за парти и карнавален грим;
Съдържа холограмни брокатени частици;
Силно фиксиращ продукт;
Изсъхва за секунди;
За използване върху лице, тяло и коса;
Компактна опаковка и размер;
За атрактивна визия;
Нетно тегло: 37,5 гр.;
Размери на опаковката на брокатения гел: 8 х 2,8 см.;

Вижте също:

Следвай ни:

Elessa във Facebook
Elessa в Instagram