Често Задавани Въпроси - Екстеншъни ELESSA

Защо да изберем Екстеншъни?

Красотата на женската същност е в изящната и дълга коса.Почерка за женственост се състои в деликатното излъчване притежавайки разкошна и правеща впечатление на околните и доставяща ни лично удоволствие коса.Именно поради тази причина избираме да обогатим нашият външен вид с естетично допълнение наречено екстеншън.Той ни дава възможност да коригираме дължината на косата си на мига,което чакаме с години.
Именно за това избираме предимството да притежаваме красотата на мига да блеснем с отличителна визия.
Всяка жена се нуждае от това вдъхновение което да я направи самоуверена и това да си личи по погледите на околните.

Как да избера своя Екстеншън?

Екстеншъните са няколко вида.
Най-често използваният модел е Екстеншън - Цяла Треса.Той представлява една основна лентова мембранна нашивка на която има многоредово зашита коса в допълнение за поставяне има пришити клипсове ( фиби ) които са прикачващият елемент в конструкцията.Модела се закрепя от ухо до ухо в задната част на главата така с няколко движения придобиваме гъстота и обемност в дължината на косата си.
Вторият по предпочитан модел е Кичурен Екстеншън.Той представлява кичурно нашити редове които са отделни и могат да бъдат разполагани в зоната на главата на необходимите места за да се акцентира главно на обем в корена и да се създаде равномерно натрупване на косъма.Те се използват предимно за добавка към личната по-дълга коса за обогатяване на личният скалп.Всеки кичур притежава клипсове и стабилизатори за прикрепяне.
Изберете своя вид екстеншън във вашият цвят за да обобщите цветовата Ви гама или създайте своя омбре ефект като миксирате цвета си.

Как се поставя Екстеншън?

Моделите са създадени да бъдат лесно поставяни и махани за многократни бързи желани промени.Във всички предлагани случай се използва стандарният метод с клипс за допълнително обработване шиене и прикачване се консултирайте с Вашият стилист.

Могат ли да паднат Екстеншъните?

Ако сте спазили правилните указания за поставяне на екстеншъните те няма да паднат дори при интензивни движения.

Как да поддържам Екстеншъна си ?

Както личната коса така и Екстеншъна има нужда от прочистване и освежаване.Това се прави периодично по преценка на носителя на аксесоара.
Метода е следният: Поставете своя екстеншън под течаща леко хладка вода добавете за предпочитане *Шампоан за Екстеншъни,но ако нямате такъв може да използвате стандартен добавете 3-5 капки и разнесете по посока на косъма след което отмиите до прочистването на водният разтвор.Миенето задължително се извършва по посока на косъма както и изцеждането.След отмиване поставете екстеншъна на суха хавлия и изчакайте да се изцеди за да бъде готов за следващо използване.

Може ли да се реше Екстеншъна?

Грижете се за Екстеншъна както за личната Ви коса с внимание и подход.Небходимо е да разресвате и оформяте аксесоара с широк гребен или четка.Препоръчително и почти задължително е да използвате и Спрей с антистатик или Четка с Антистатик ефект.

Мога ли да боядивам Екстеншъна си?

Всеки модел може да се боядисва само с боя за синтетичен косъм.Имайте в предвид,че такава трудно се намира и е препоръчително при избора на точен цвят да изберете най-подходящ в готов вид аксесоар.

Може ли да оформя Екстеншъна-Тресата с преса или маша?

Да може да обработите Екстешъна в определена форма с преси и маши като задължително използвайте стилизан фиксатор за запечатване на ефекта и спазвайте температурните градуси.

Мога ли да подстрижа Екстеншъна си ?

Да може да подстрижете и дообработите по свой начин избраният от Вас Аксесоар.При всички случай е необходимо когато отидете при Вашият стилист да поставите Екстеншъна на себе си за да може той да го моделира изцяло по Вашата форма на телосложението и лицето.

Колко дълго мога да нося Екстеншъна си ?

Всеки модел изисква индивидуална поддръжка спрямо притежателя си,ако се грижите за модела може да го ползвате многократно и в дълъг период от време.

Отнасяйте се към удължението със същото уважение, както бихте направили с Вашата собсвена коса!

Често задавани въпроси

Форма за обратна връзка

Следвай ни:

Elessa във Facebook
Elessa в Instagram